FRATII PASCA | CAMERE | OFERTE | PRETURI | FACILITATI | ATRACTII | CONTACT

Pensiunea Fratii Pasca - Oferte

Oferta Pasti 2017

Cazare plus mic dejun, cina si masa de Pasti inclusa este 180 Ron/persoana. Demipensiune de pesoana fara pranz este 180 Ron.

Oferta Craciun 2017

Demipensiune - cazare, mic dejun, cina plus masa festiva de Craciun - 200 Ron/persoana/zi.

Asta-i sara de Craciun, Primeste-ne, gazda bun!

"Fratii Pasca" va invita sa cinstiti Nasterea Mantuitorului in mijlocul traditiei maramuresene, stand la masa obiceiurilor de iarna, ospatandu-va cu mancaruri alese si primind colindatorii ce vestesc aceasta Mare Taina! Craciunul e momentul in care cerurile s-au deschis pentru oameni, iar Magi cei innhinatori la stele au invatat sa se inchine la soarele Adevarului"

Program Craciun Pensiunea Fratii Pasca

23 decembrie Ajunul Ajunului

CINA

Cu mancaruri traditionale, felurile de mancare se hotarasc impreuna cu gazdele Ora cand vor fii servite mesele se vor hotari impreuna.

24 decembrie

MIC DEJUN

toba, carnati, caltabosi, snitel din carne, chiftele, jumari, zacusca, slanina, branza, oua, ceai ,lapte, muraturi, unt, gem de casa;

Sugestii de program

Vizitarea maramuresului. Detalii puteti cere la receptie. E alegerea ta asupra excursiilor pe care vrei sa le faci, in aceasta prima zi, noi standu-va la dispozitia cu sfaturi pentru locuri ce merita vizitate.

PRANZUL

Cu mancaruri traditionale

In prima parte a serii Pensiunea FratiiPasca este colindata de grupuri de coconi si de cocoane, ce vestesc MareaTaina a Nasterii Mantuitoruluii

Inspre seara, cine doreste sa participe la Sfintele Litii slujba speciala de Craciun, la Manastirea Barsana, aflata la 5 km de Pensiunea Fratii Pasca dupa care ne vom intoarce sa petrecem, in jurul Bradului de Craciun, luand Cina festiva de Craciun.

CINA DE SEARA

Cu mancaruri traditionale.

25 decembrie

MIC DEJUN

Vom participa dimineata, de voie, la Sluja de la Manastirea Barsana. Excursiile culturale sau de recreere din aceasta zi vor intregi, dupa bunul plac al fiecaruia, tabloul acestei zile speciale.

PRNZ SI CINA cu mancaruri traditionale

27 decembrie

Pe 27 decembrie regalul traditional in Maramures nu se poate incheia fara sa participam in persoana, la Festivalul datinilor si obiceiurilor de iarna din Sighetu Marmatiei, la care participa atat maramuresenii nostri cat si cei din Maramuresul ucrainean importanta zona de folclor de traire si de simtire romaneasca!

Oferta Revelion 2018 in Maramuresul istoric

Maramuresul este considerat de multi sufletul satului tipic romanesc.Vizitatorii acestor meleaguri au ocazia unica de a se intoarce in timp, de a fi martori ai unor vremuri si ai unei vieti mai simple. Viata in Maramures este invaluita in mister. Vizitatorii lui strabat pasurile montane, coboara in vaile insufletite, unde traditiile rurale se dezvaluie in fata lor ca un muzeu ce a prins viata, un peisaj ce este pe placul si celui mai capricios calator.

Pensiunea Fratii Pasca este o constructie din lemn, cu interiorul amenajat rustic, o zona foarte linistita, departe de zgomotul cotidian, foarte curata, palinca foarte buna, gazde primitoare. Zona este retrasa, situata la marginea comunei, fara case in apropiere, locatie foarte frumoasa, peisaje de album fotografic, liniste, aer curat, ospitalitate deosebita.

Cu toti speram ca anul care vine sa fie mai bun ca si cel care a trecut, astfel pensiunea noastra isi propune sa intre in noul an cu dreptul si sa ofere invitatilor o noapte de neuitat care sa lase o amintire placuta despre anul care tocmai s-a icheiat.

Sejur de 5 zile 4 nopti de cazare cu demipensiune Mic dejun, cina si Masa Festiva de Revelion - 1000 Ron/persoana - mancare traditionala din care nu vor lipsi coaste si carnati, sarmalele, cozonacul, prajiturile de casa, mamaliga cu branza si cu jumari si nu in ultimul rand horinca din partea casei. Un mini program cu ceterasi din zona maramuresului imbracati in costume populare. Cine va dori sa se imbrace in portul popular vom sta la dispozitie cu costume traditionale.

Horinca avem, porcul l-am taiat,
va asteptam cu voie buna!